שיבולת שועל נגד מחלות לב?

ד"ר מייקל גרגר DrMichael Greger M.D)( הוא רופא טבעוני בעל מוניטין עולמי. ערוץ היוטיוב שלו עובדות על תזונה © (NutritionFacts.org) הוא לדבריו המקור המדעי היחיד ללא מטרות רווח למידע יומי מבוסס ראיות על תזונה. נכון לחודש ספטמבר 2022 הערוץ צבר 877,250 מנויים ו- 191,680,266 צפיות.

בסרטון הפעם, האם שיבולת שועל יכולה להפוך התקדמות מחלת לב? צריכת מזונות המכילים סיבים מפחיתה את הסיכון לסוכרת, מחלות לב, שבץ, סרטן, וגם השמנה. אבל הסיבים בשיבולת שועל יכולים גם להוריד את רמות הכולסטרול בדם שלנו כך שפחות ממנו ישקע בעורקים שלנו ובשיבולת שועל יש תרכובות אנטי דלקתיות ונוגדות חמצון שיכולות לסייע במניעת הצטברות של טרשת עורקים ולשמור על תפקוד העורקים.

תרגום לעברית:  Ruth Levy

קרדיט תמונה:© Polina Tankilevitch

 

 

 

 

תגובות פייסבוק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *