פורסם בתאריך פברואר 4, 2022 ע"י זהמהזה
העיתונאית רנטה פריירה (Renata Pereira) הייתה כתבת ערוצי טלוויזיה ברחבי העולם. בשנת 2015 רנטה עזבה את הקריירה העיתונאית ופתחה בלוג טיולים ביוטיוב עם סרטוני טיולים ועצות לטיולים בעולם. נכון לחודש פברואר 2022 הערוץ צבר 249K מנויים ו- 29,748,748 צפיות. בסרטון הפעם – מוזיאון האקדמיה לקולנוע | האטרקציה החדשה בלוס אנג'לס.
פורסם בתאריך אפריל 10, 2018 ע"י זהמהזה
עשה זאת בעצמך | פינת היופי של שרה SaraBeautyCorner הנו ערוץ היוטיוב של שרה, נורווגית המעלה סרטוני "עשה זאת בעצמך" בעיקר בנושאי טיפוח ויופי. נכון לחודש מאי 2019 הערוץ צבר 10,032,828 מנויים ו- 1,816,140,725 צפיות. בפרק הנוכחי – איך להגניב ממתקים וחטיפים לכיתה ואיך לעבוד על המורים שלכם. תרגום לעברית: Neomi Cohen Tsemach / Almalfasa / Y Rachel
שרה מארי לולר (באנגלית Sara Marie Lawler), נולדה ב- 25 בדצמבר 1987. היא כוכבת יוטיוב נורווגית, המעלה סרטונים מסוג "עשה זאת בעצמך" בנושאי איפור, טיפוח ויופי, אופנה, יצירה, מתיחות, טריקים, אוכל, קומדיה, רעיונות לקישוט החדר ועוד, בדרך משעשעת. לשרה כ-9 מיליון מנויים ביוטיוב ומיליוני עוקבים. שרה מעלה גם סרטוני "אומנות ציפורניים", בהם מראה צעד אחר צעד איך לעשות כל מיני עיצובי ציפורניים קלים להבנה, למתחילים בקלות ומהבית. הסרטון הראשון שהעלתה היה בשנת 2013 שנקרא: "OMG! (או מיי גאד) לא עוד גורו יופי: טריילר יופי מגורו יופי שגרה בנורווגיה", בו היא מראה סוגי איפור שונים. הסרטון זכה להצלחה מיידית וליותר מ-2 מיליון צפיות. לשרה קיים גם עמוד טוויטר, אינסטגרם ופייסבוק. לפני יוטיוב, שרה עבדה במשרה מלאה בחברה פיננסית וביטוח, אך הרגישה שזהו לא ייעודה, הבינה שיש לה כישרון ועזבה את עבודתה כדי להתמקד ביצירה. בסרטון שהעלתה הפעם, שרה מדברת על מתיחות ומראה דרכים יצירתיות להגניב ממתקים וחטיפים לכיתה, בנוסף, איך לעבוד על המורים ועל חברי הכיתה.
איך להגניב ממתקים לכיתה
פורסם בתאריך ספטמבר 10, 2018 ע"י זהמהזה
עשה זאת בעצמך | פינת היופי של שרה SaraBeautyCorner הנו ערוץ היוטיוב של שרה, נורווגית המעלה סרטוני "עשה זאת בעצמך" בעיקר בנושאי טיפוח ויופי. נכון לחודש מאי 2019 הערוץ צבר 10,032,828 מנויים ו- 1,816,140,725 צפיות. בפרק הנוכחי – חזרה לבית הספר, טריקים להתחיל את היום נכון. תרגום לעברית: Neomi Cohen Tsemach /
פורסם בתאריך דצמבר 2, 2019 ע"י זהמהזה
נאט וחברים Nat and Friends הוא ערוץ יוטיוב קטן אבל מעניין החוקר את טכנולוגיות חיי היום יום. בסרטונים של הערוץ ראיונות עם מהנדסים, חוקרים ומדענים. נכון לחודש דצמבר 2019 הערוץ צבר 209,744 מנויים ו- 30,523,581 צפיות. הסרטון הנוכחי – האישה שגרמה לאנשים להפסיק למכור שנהב.
פורסם בתאריך יוני 23, 2018 ע"י זהמהזה
לילי סינג (נולדה ב- 1988) היא שחקנית, ראפרית ויוטיוברית קנדית. בערוץ היוטיוב שלה היא מעלה סרטונים מחיי היום יום תחת השם IISuperwomanII. נכון לחודש מאי 2018 הערוץ צבר 13,656,986 מנויים ו- 2,575,191,082 צפיות. בסרטון הפעם, סוגים שונים של אנשים בסרטי אימה. תרגום לעברית: ליהיא דוידסון / Hadar Mansur / miss swan / Coral Bar / Georgia Rose
סרט אימה (לפעמים נקרא זוועתון) הוא סוגה קולנועית שתוכנו מכוון לעורר בצופים בו פחד, אימה, בעתה, חלחלה, חרדה, זעזוע או דחיה. סרטי האימה מבוססים במקרים רבים על עלילה הכוללת מפגש של בני אדם בכוחות אנושיים, על אנושיים או על טבעיים שכוונתם מרושעת או זדונית. סרטים מסוג זה נחשבו מסורתית לסוגה נחותה ופחותת ערך בקולנוע, וקושרו לעיתים קרובות לעשייה קולנועית דלת תקציב והשראה, המתבססת על סיפורי עלילה נדושים, החוזרים על עצמם בשינויים קלים, וניסיונות הפחדה פשטניים באמצעות הצגת מחזות זוועה ומפלצות. עם זאת, במאי קולנוע בולטים רבים יצרו סרטים בז'אנר זה, ואחרים עשו שימוש באלמנטים המקושרים לסרטי אימה בסרטיהם, מה שהקנה לז'אנר מידה רבה יותר של לגיטימיות. (לקוח מויקיפדיה) לילי סינג היא יוטיוברית, ראפרית ושחקנית שנולדה וגדלה בסקרבורו, טורונטו. יש לה אחות גדולה בשם טינה, שגם לה יש ערוץ ביוטיוב. סינג היא בוגרת אוניברסיטת יורק עם תואר ראשון בפסיכולוגיה. היא מתמודדת עם דיכאון, והחלה לייצר את קטעי הווידאו ביוטיוב כדרך להתמודדות רגשית. בסרטון הנוכחי, מסבירה על סוגים שונים של אנשים בסרטי אימה.
פורסם בתאריך מאי 17, 2018 ע"י זהמהזה
לערוץ היוטיוב של הבלוגרית קייטי מורטון אין הרבה מנויים בהשוואה לערוצים המובילים בעולם (נכון לחודש מאי 2018 הערוץ צבר 338,271 מנויים ו- 29,964,543 צפיות) אבל הסרטונים שקייטי מעלה העוסקים בבריאות הנפש הינם רלוונטיים ומעניינים. הסרטון הפעם על הפרעת אישיות והפרעות אכילה.
הפרעות אישיות הן תת קבוצה של הפרעות נפשיות, שמאופיינת על ידי תבניות נוקשות של מחשבות והתנהגות שנמשכות לאורך זמן. חוסר הגמישות והקושי להסתגל למצבי לחץ או לנורמות חברתיות אצל אנשים הסובלים מהפרעת אישיות, יכולים לגרום למצוקה קשה לעצמם (קשיי הסתגלות, מצבי דיכאון, חרדה, מצבים פסיכוטיים קצרים, התמכרויות וכו'), ולפעמים לאחרים, ולקשיים בתפקוד במישורים שונים. האגודה הפסיכיאטרית האמריקאית מגדירה ב-DSM הפרעות אישיות, כ"תבנית מתמשכת של חוויה פנימית והתנהגות בלתי גמישה המופיעה במצבים רבים בחייו של האדם". כמו כן, אפשר לראות את ההתחלה של תבנית זאת כבר בתחילת תקופת הבגרות. ניתן לאבחן אדם כנושא הפרעת אישיות, בתנאי שהתבנית ההתנהגותית גורמת למצוקה משמעותית או פוגמת במצבים אישיים, חברתייםאו תעסוקתיים. הפרעת אכילה היא שם קיבוצי למספר הפרעות נפשיות המתבטאות בהפרעות קבועות ונרחבות בדפוסי האכילה או הפרעות בהתנהגות הקשורה לאכילה, בצריכה או בספיגה של מזון. ההפרעות גורמות לנזקים גופניים משמעותיים, בחלק מהמקרים נזקים קצרי טווח ובחלק ארוכי טווח הנזקים מסכנים את בריאות האדם ולעיתים יכולים להיות מסכני חיים. ההפרעות הללו נחשבות להפרעות של הילדות וההתבגרות בעיקר, ופחות של בוגרים ובוגרות. (לקוח מויקיפדיה)
הפרעת אישיות גבולית
פורסם בתאריך מרץ 2, 2019 ע"י זהמהזה
ערוץ היוטיוב 'React' (תגובה) הינו ערוץ המעלה סרטונים מדי יום, בעיקר סרטוני תגובה, בנושאי אוכל, מוזיקה, משחקים וכ'ו. בערוץ שלהם תוכלו למצוא סרטונים בהם אנשים טועמים מאכלים שונים ממדינות זרות, ילדים מקשיבים למוזיקה שהסבים שלהם אוהבים, שעשועונים, אתגרים ועוד. נכון למרץ 2019, לערוץ 3,458,538,476 צפיות ו-10,811,021 מנויים. בפרק הנוכחי, יוטיוברים יוטיוברים מנסים לא לצחוק או לחייך, יוטיוברים מנסים צופים בסרטונים מצחיקים ומנסים לא לצחוק או לחייך. תרגום לעברית: Julie Even / סתיו אבוקרט
פורסם בתאריך דצמבר 7, 2018 ע"י זהמהזה
להיות הכי טוב / כי גרוע בעולם – ג'יידן, יוטיוברית אמריקאית יפנית (שנת לידה 1997) מעלה לערוץ היוטיוב שלה 'האנימציות של ג'יידן' סרטוני אנימציה הומוריסטיים בסגנון המאנגה (מנגה), אמנות הקומיקס היפנית. נכון לחודש דצמבר 2018 הערוץ צבר 4,975,271 מנויים ו- 596,076,522 צפיות. בסרטון הפעם, להיות הכי טוב / הכי גרוע בעולם, על הערך העצמי שלנו ואיך אנחנו צריכים לבחון את עצמנו מול האחרים. תרגום לעברית:
פורסם בתאריך ספטמבר 10, 2018 ע"י זהמהזה
ג'יידן, יוטיוברית אמריקאית יפנית (שנת לידה 1997) מעלה לערוץ היוטיוב שלה האנימציות של ג'יידן סרטוני אנימציה הומוריסטיים בסגנון המאנגה (מנגה), אמנות הקומיקס היפנית. נכון לחודש דצמבר 2018 הערוץ צבר 4,975,271 מנויים ו- 596,076,522 צפיות. בסרטון הפעם, למרות שג'יידן חולה היא מכינה סרטון על פציעות ומחלות, חיסונים, בקטריות ועל מה שעובר עליה בזמן שהיא חולה ואיך שהסביבה מתייחסת אליה. תרגום לעברית:
פורסם בתאריך אוגוסט 1, 2018 ע"י זהמהזה
כושר ובריאות, בסרטון הפעם ג'יידן מנסה להיכנס לכושר ובריאות. ג'יידן היא יוטיוברית אמריקאית יפנית (שנת לידה 1997). בערוץ היוטיוב האנימציות של ג'יידן תמצאו סרטוני אנימציה הומוריסטיים בסגנון המאנגה (מנגה), אמנות הקומיקס היפנית. הסרטונים בנושאים מגוונים המעסיקים בני נוער. ג'יידן מעידה על עצמה שהיא ביישנית למרות שלאחרונה היא מסתדרת טוב יותר עם אינטראקציות חברתיות. התכונות של ג'יידן עולות בסרטוני וידאו רבים בהם היא מפרטת בעיות כמו מודעות עצמית, דיסמורפיה גופנית או הפרעות אכילה כמו בולימיה ואנורקסיה. ג'יידן עוקבת גם אחר תזונה טבעונית ומעלה בסרטונים גם את הרגישות והחמלה שלה לבעלי חיים. ההנפשות שג'יידן יוצרת והנושאים שקרובים לבני נוער רבים הפכו את ג'יידן בשנים האחרונות לאחת מהיוטיוברים המובילים בעולם, נכון לחודש דצמבר 2018 הערוץ צבר 4,975,271 מנויים ו- 596,076,522 צפיות. תרגום לעברית: orbilu2 / Nitsan Even
כושר גופני הוא מכלול היכולות של אדם לבצע פעילות גופנית במתארים שונים (בין אם מדובר בעצימות נמוכה או גבוהה, במשך זמן קצר או ארוך). כושר גופני תורם לבריאות ומונע מחלות לב.אורח החיים משפיע על כושר גופני. עיסוק בספורט, במיוחד בשילוב תזונה נכונה, יכול לשפר את הכושר הגופני. גם לגיל יש השפעה ניכרת על הכושר. מחקרים שנערכו הראו כי פעילות גופנית תדירה יכולה למנוע מחלות לב, סרטן, מחלות נשימה ומחלות מטבוליות כגון סוכרת וכולסטרול גבוה. אימון הכושר יכול לתרום לירידה במשקל ולחיזוק מערכות הגוף.
פורסם בתאריך אוגוסט 2, 2018 ע"י זהמהזה
ג'יידן, יוטיוברית אמריקאית יפנית (שנת לידה 1997) מעלה לערוץ היוטיוב שלה האנימציות של ג'יידן סרטוני אנימציה הומוריסטיים בסגנון המאנגה (מנגה), אמנות הקומיקס היפנית. נכון לחודש דצמבר 2018 הערוץ צבר 4,975,271 מנויים ו- 596,076,522 צפיות. בסרטון הפעם – מי מאתנו לא התנסה בפרויקטים קבוצתיים מתישים שהפכו לסיוט? ג'יידן, על סיוט הפרויקט הקבוצתי שלה. תרגום לעברית: Nitsan Even
פילוסופיה של פרויקטים קבוצתיים (מתוך הנחיות ואסטרטגיות למידה) לימוד קבוצתי או עבודה קבוצתית כרוכה בשיתוף של ערכים, מקורות ודרכים שונות לעשות דברים. קבוצות עבודה יעילות לומדות להצליח על ידי שילוב של גורמים אלו. כל קבוצה וכל יחיד יהיו יעילים ככל שירצו להירתם לקבוצה ולכבד את חילוקי הדעות שבתוכה. אינטראקציה בתוך הקבוצה מבוססת על כבוד ועידוד הדדיים. לפעמים היצירתיות היא נמוכה. לכן, הרעיונות חשובים להצלחה של הפרויקט ולא האישיות של המשתתפים. חוזקה של קבוצה טמון ביכולת לפתח רעיונות שכל אחד מביא. מחלוקת יכולה להוליד יצירתיות. הקבוצה צריכה להיות ערנית לתזמון. פתרון מחלוקת מביא לאיזון ומקרבת ליעדים הסופיים מתוך כבוד הדדי. במילים אחרות, פרויקט קבוצתי הוא חוויה של שיתוף ולא של תחרות. שני היעדים העיקריים של פרויקט קבוצתי הם מה שנלמד: חומר עובדתי והתהליכים ומה שיוצרים: חומר כתוב, עבודה, מצגת או פרויקט תקשורתי ציון / הערכה. באופן אידיאלי, התגמול אמור להיות עצם התרומה ההדדית והצלחת הפרויקט כתוצאה מן התהליך המשותף. חיזוקים חיצוניים (כגון ציונים) עבור כל אחד יכולים להיות מבוססים על שיפור אישי, ללא השוואה לקבוצה. ציונים, בדרך המסורתית, פוגעת בקבוצה וגורמת להשגים נמוכים.
בעלי הישגים גבוהים לעומת בעלי הישגים נמוכים? אנו מניחים כי בעלי הישגים גבוהים חונכים ועוזרים לבעלי הישגים נמוכים. התהליך של הוראה אנו לומדים יותר על הנושא. כאשר אנו מלמדים, אפילו שאלות פשוטות מן הלומד גורמות לנו להסתכל על הנושא באופן מחודש. כאשר אנו מסבירים אנו מבינים יותר טוב את הנושא. בעלי הישגים נמוכים יכולים להשתפר מהדרכת אחרים. בעלי הישגים גבוהים מרוויחים מלמידה משותפת בדרכים אחרות: מיומנויות הדרכה, דימוי עצמי גבוה, כישורים לפתרון מחלוקות, כישורים נוספים המתפתחים מתוך הלמידה ותורמות לשיפור בלימודים.
פורסם בתאריך מאי 23, 2018 ע"י זהמהזה
לילי סינג (נולדה ב- 1988) היא שחקנית, ראפרית ויוטיוברית קנדית. בערוץ היוטיוב שלה היא מעלה סרטונים מחיי היום יום תחת השם IISuperwomanII. בסרטון הפעם – כשמישהו נדלק עליך נכון לחודש מאי 2018 הערוץ צבר 13,656,986 מנויים ו- 2,575,191,082 צפיות.
לילי סינג היא יוטיוברית, ראפרית ושחקנית שנולדה וגדלה בסקרבורו, טורונטו. יש לה אחות גדולה בשם טינה, שגם לה יש ערוץ ביוטיוב. סינג היא בוגרת אוניברסיטת יורק עם תואר ראשון בפסיכולוגיה. היא מתמודדת עם דיכאון, והחלה לייצר את קטעי הווידאו ביוטיוב כדרך להתמודדות רגשית. ב2010, סינג פתחה ערוץ ביוטיוב תחת השם "IISuperwomanII". היא הסבירה כי השם סופר-וומן הגיע מטבעת בצורת S שהייתה לה מתקופת הילדות. תרבות הפנג'אב מצטיירת לעיתים קרובות בקטעי הווידאו שלה, אשר מכילים גם תובנות סטיריות על חיי היומיום ועל תלונות נפוצות של אנשים. הסרטון הפופולרי ביותר שלה הוא "איך בנות מתכוננות" (How Girls Get Ready). הסדרה הפופולרית ביותר שלה מציגה את הדמויות של הוריה הדמיוניים, פרמג'יט ומנג'יט. דמויות אלו משוחקות על ידי סינג עצמה. סינג מצרפת גם קטעים של "Ask Superwoman Live" בערוץ הראשי שלה ביום ה-14 של כל חודש. במהלך שעה או יותר של שידור חי, המעריצים שלה שואלים אותה שאלות באמצעות פלטפורמות המדיה החברתית. ביולי 2016, סינג הודיעה על פתיחתו של ערוץ ה- YouTube של דוויין ג'ונסון, אליל הילדות שלה. הם שיתפו פעולה ביציאת הסרטון לכבוד הערוץ החדש. במהלך אותו חודש, היא החלה להגיש תוכנית אירוח, שבה סינג מראיינת סלבריטאיות ונשים מעוררות השראה, במטרה למגר את תופעת המיזוגיניה המופנמת. (לקוח מויקיפדיה)
פורסם בתאריך אפריל 7, 2018 ע"י זהמהזה
נאט וחברים Nat and Friends הוא ערוץ יוטיוב קטן אבל מעניין החוקר את טכנולוגיות חיי היום יום. בסרטונים של הערוץ ראיונות עם מהנדסים, חוקרים ומדענים. נכון לחודש דצמבר 2019 הערוץ צבר 209,744 מנויים ו- 30,523,581 צפיות. בסרטון הנוכחי, צוות ה-"דודל" של גוגל עונה לשאלות שלכם! נאט ולו פוגשות את צוות יוצרי הדודלים (שרבוטים) של גוגל.
פורסם בתאריך אפריל 7, 2018 ע"י זהמהזה
נאט וחברים Nat and Friends הוא ערוץ יוטיוב קטן אבל מעניין החוקר את טכנולוגיות חיי היום יום. בסרטונים של הערוץ ראיונות עם מהנדסים, חוקרים ומדענים. נכון לחודש דצמבר 2019 הערוץ צבר 209,744 מנויים ו- 30,523,581 צפיות. בסרטון הנוכחי – מאחורי הקלעים של גוגל: צוות ה-"דודל" של גוגל חושף את תהליך עיצוב המשחקים שלהם.
פורסם בתאריך אפריל 7, 2018 ע"י זהמהזה
נאט וחברים Nat and Friends הוא ערוץ יוטיוב קטן אבל מעניין החוקר את טכנולוגיות חיי היום יום. בסרטונים של הערוץ ראיונות עם מהנדסים, חוקרים ומדענים. נכון לחודש דצמבר 2019 הערוץ צבר 209,744 מנויים ו- 30,523,581 צפיות.
הסרטון הנוכחי – מדוע לכל כך הרבה נהגים יש אובססיה לוויז ?
פורסם בתאריך אפריל 7, 2018 ע"י זהמהזה
נאט וחברים Nat and Friends הוא ערוץ יוטיוב קטן אבל מעניין החוקר את טכנולוגיות חיי היום יום. בסרטונים של הערוץ ראיונות עם מהנדסים, חוקרים ומדענים. נכון לחודש דצמבר 2019 הערוץ צבר 209,744 מנויים ו- 30,523,581 צפיות.
בסרטון הנוכחי נאט ולו מסבירות מה קורה כשאנחנו מעלים סרטון ליוטיוב (חלק 2).
פורסם בתאריך אפריל 7, 2018 ע"י זהמהזה
נאט וחברים Nat and Friends הוא ערוץ יוטיוב קטן אבל מעניין החוקר את טכנולוגיות חיי היום יום. בסרטונים של הערוץ ראיונות עם מהנדסים, חוקרים ומדענים. נכון לחודש דצמבר 2019 הערוץ צבר 209,744 מנויים ו- 30,523,581 צפיות. בסרטון הנוכחי נאט ולו בודקות את היכולות הקוליות של האפליקציה של גוגל.
פורסם בתאריך אפריל 7, 2018 ע"י זהמהזה
נאט וחברים Nat and Friends הוא ערוץ יוטיוב קטן אבל מעניין החוקר את טכנולוגיות חיי היום יום. בסרטונים של הערוץ ראיונות עם מהנדסים, חוקרים ומדענים. נכון לחודש דצמבר 2019 הערוץ צבר 209,744 מנויים ו- 30,523,581 צפיות.
בסרטון הנוכחי, מסע למעמקי האינטרנט, נאט ולו מתחקות אחרי מאות הסיבים האופטיים והכבלים שמחברים בין מדינות, ערים ומאגרי מידע המאפשרים לצפות בסרטונים, בחדשות ובתמונות מכל מקום בעולם באופן כמעט מיידי.
פורסם בתאריך אפריל 7, 2018 ע"י זהמהזה
נאט וחברים Nat and Friends הוא ערוץ יוטיוב קטן אבל מעניין החוקר את טכנולוגיות חיי היום יום. בסרטונים של הערוץ ראיונות עם מהנדסים, חוקרים ומדענים. נכון לחודש דצמבר 2019 הערוץ צבר 209,744 מנויים ו- 30,523,581 צפיות.
בסרטון הנוכחי, האם הטלפון שלכם יכול לתרגם במהירות סימנים? נאט ולו פוגשות את אוטביו גוד, ממציא האפליקציה "word lens" ("עדשת מילים") ובודקות את יכולות הטלפון הנייד לעבד במהירות סימנים.
פורסם בתאריך אפריל 7, 2018 ע"י זהמהזה
נאט וחברים Nat and Friends הוא ערוץ יוטיוב קטן אבל מעניין החוקר את טכנולוגיות חיי היום יום. בסרטונים של הערוץ ראיונות עם מהנדסים, חוקרים ומדענים. נכון לחודש דצמבר 2019 הערוץ צבר 209,744 מנויים ו- 30,523,581 צפיות. הסרטון הנוכחי צולם באמצעות מכשירי הטלפון של גוגל פיקסל.
פורסם בתאריך אפריל 7, 2018 ע"י זהמהזה
נאט וחברים Nat and Friends הוא ערוץ יוטיוב קטן אבל מעניין החוקר את טכנולוגיות חיי היום יום. בסרטונים של הערוץ ראיונות עם מהנדסים, חוקרים ומדענים. נכון לחודש דצמבר 2019 הערוץ צבר 209,744 מנויים ו- 30,523,581 צפיות. הסרטון הנוכחי – איך חימום פיצה במיקרוגל יכול לדפוק את ה-ווי פיי שלכם
פורסם בתאריך מאי 21, 2018 ע"י זהמהזה
לילי סינג (נולדה ב- 1988) היא שחקנית, ראפרית ויוטיוברית קנדית. בערוץ היוטיוב שלה היא מעלה סרטונים מחיי היום יום תחת השם IISuperwomanII. נכון לחודש מאי 2018 הערוץ צבר 13,656,986 מנויים ו- 2,575,191,082 צפיות. את הסרטון הפעם תירגמו לעברית
לילי סינג היא יוטיוברית, ראפרית ושחקנית שנולדה וגדלה בסקרבורו, טורונטו. יש לה אחות גדולה בשם טינה, שגם לה יש ערוץ ביוטיוב. סינג היא בוגרת אוניברסיטת יורק עם תואר ראשון בפסיכולוגיה. היא מתמודדת עם דיכאון, והחלה לייצר את קטעי הווידאו ביוטיוב כדרך להתמודדות רגשית. ב2010, סינג פתחה ערוץ ביוטיוב תחת השם "IISuperwomanII". היא הסבירה כי השם סופר-וומן הגיע מטבעת בצורת S שהייתה לה מתקופת הילדות. תרבות הפנג'אב מצטיירת לעיתים קרובות בקטעי הווידאו שלה, אשר מכילים גם תובנות סטיריות על חיי היומיום ועל תלונות נפוצות של אנשים. הסרטון הפופולרי ביותר שלה הוא "איך בנות מתכוננות" (How Girls Get Ready). הסדרה הפופולרית ביותר שלה מציגה את הדמויות של הוריה הדמיוניים, פרמג'יט ומנג'יט. דמויות אלו משוחקות על ידי סינג עצמה. סינג מצרפת גם קטעים של "Ask Superwoman Live" בערוץ הראשי שלה ביום ה-14 של כל חודש. במהלך שעה או יותר של שידור חי, המעריצים שלה שואלים אותה שאלות באמצעות פלטפורמות המדיה החברתית. ביולי 2016, סינג הודיעה על פתיחתו של ערוץ ה- YouTube של דוויין ג'ונסון, אליל הילדות שלה. הם שיתפו פעולה ביציאת הסרטון לכבוד הערוץ החדש. במהלך אותו חודש, היא החלה להגיש תוכנית אירוח, שבה סינג מראיינת סלבריטאיות ונשים מעוררות השראה, במטרה למגר את תופעת המיזוגיניה המופנמת. (לקוח מויקיפדיה)
פורסם בתאריך אפריל 7, 2018 ע"י זהמהזה
נאט וחברים Nat and Friends הוא ערוץ יוטיוב קטן אבל מעניין החוקר את טכנולוגיות חיי היום יום. בסרטונים של הערוץ ראיונות עם מהנדסים, חוקרים ומדענים. נכון לחודש דצמבר 2019 הערוץ צבר 209,744 מנויים ו- 30,523,581 צפיות. בסרטון הנוכחי גרג וכריס מגוגל מסבירים לנאט וללו איך מלמדים מחשבים.
פורסם בתאריך אפריל 7, 2018 ע"י זהמהזה
נאט וחברים Nat and Friends הוא ערוץ יוטיוב קטן אבל מעניין החוקר את טכנולוגיות חיי היום יום. בסרטונים של הערוץ ראיונות עם מהנדסים, חוקרים ומדענים. נכון לחודש דצמבר 2019 הערוץ צבר 209,744 מנויים ו- 30,523,581 צפיות. הסרטון הנוכחי -5 טיפים שכדאי שתדעו על החיפוש בגוגל
טיפים לחיפוש בגוגל