פורסם בתאריך מאי 21, 2022 ע"י זהמהזה
משבר המזון העולמי. מעודכן לתאריך 21/05/2022
משבר יוקר המחיה צפוי להימשך בחודשים הקרובים, גם אם המלחמה באוקראינה תיפסק כעת. סרטון של פטריק בויל, מנהל קרן גידור, פרופסור באוניברסיטה ובנקאי השקעות לשעבר. בערוץ היוטיוב שלו © Patrick Boyle סרטונים עדכניים על מה שקורה בשווקים בעולם. בין היתר תמצאו בערוץ מידע על מסחר בכלים כמותיים ומימון תאגידי. בערוץ גם ראיונות עם האנשים המעניינים ביותר בתעשייה הפיננסית.
הסרטון הפעם – הרעיון המקובל של משבר יוקר המחיה אינו מתחיל לתפוס את חומרת מה שעשוי להיות צפוי. מזכ"ל האו"ם. אנטוניו גוטרש, הזהיר מוקדם יותר השבוע כי החודשים הקרובים מאיימים על "איום של מחסור במזון עולמי" שעלול להימשך שנים. העלות הגבוהה של מזונות בסיסיים כבר העלתה את מספר האנשים שאינם יכולים להיות בטוחים שיקבלו מספיק אוכל ב-440 מיליון, ל-1.6 מיליארד. כמעט 250 מיליון נמצאים על סף רעב.
לסרטונים נוספים של פטריק בויל עם כתוביות בעברית או תרגום תוכן לעברית לחצו על הקישור
כדי להישאר מעודכנים בתכנים חדשים הצטרפו לדף הפייסבוק שלנו
פורסם בתאריך אוקטובר 22, 2022 ע"י זהמהזה
בירת הכסף המלוכלך של העולם. אוליגרכים רוסים שמרו את כספם בלונדון במשך עשרים שנה בעידוד עורכי הדין והפוליטיקאים של בנקאים בריטים. מבקרים אומרים ש- 'מכבסת לונדון' מנקה כסף מלוכלך מקלפטוקרטים בכל רחבי העולם. הסרטון בוחן מאיפה מגיע כסף מלוכלך, איך הלבנת הון עובדת ומדוע נדרשה הפלישה של רוסיה לאוקראינה כדי לשים את הנושא הזה באור הזרקורים. מוואן הייד פארק ועד בישופ אווניו. היכן נשמרים כספי האוליגרכים בלונדון?
פטריק בויל הוא מנהל קרן גידור, פרופסור באוניברסיטה ובנקאי השקעות לשעבר. מעלה בערוץ היוטיוב שלו © Patrick Boyle סרטונים עדכניים על מה שקורה בשווקים בעולם. בין היתר תמצאו בערוץ מידע על מסחר בכלים כמותיים ומימון תאגידי. בערוץ גם ראיונות עם האנשים המעניינים ביותר בתעשייה הפיננסית.
לסרטונים נוספים של פטריק בויל עם כתוביות בעברית או תרגום תוכן לעברית לחצו על הקישור
פורסם בתאריך מרץ 12, 2022 ע"י זהמהזה
מה קורה לנכסי האוליגרכים. פטריק בויל הוא מנהל קרן גידור, פרופסור באוניברסיטה ובנקאי השקעות לשעבר. בערוץ היוטיוב שלו © Patrick Boyle סרטונים עדכניים על מה שקורה בשווקים בעולם. בין היתר תמצאו בערוץ מידע על מסחר בכלים כמותיים ומימון תאגידי. בערוץ גם ראיונות עם האנשים המעניינים ביותר בתעשייה הפיננסית. בסרטון הפעם – מה עומד לקרות לשבעת האוליגרכים המקושרים לוולדימיר פוטין לאחר הטלת הסנקציות בעקבות הפלישה הרוסית לאוקראינה?
לסרטונים נוספים של פטריק בויל עם כתוביות בעברית או תרגום תוכן לעברית לחצו על הקישור